Delia i-a băgăt pe bărbaţi în boală. Uite cum s-a fotografiat artista

+3 click pentru
galerie

Delia i-a băgăt pe bărbaţi în boală. Uite cum s-a fotografiat artista © instagram

Când spunem Delia ne gândim la vocea specială, show-urile energice, dar şi la un corp sexy. Da, despre Delia Matache este vorba. Artista este în vacanţă şi împărtăşeşte cu fanii săi cele mai tari fotografii. Recent a postat o fotografie ce i-a lăsat cu gura căscată pe admiratorii de genul masculin. 

Delia este într-o frumoasă vacanţă exotică, departe de agitaţia din Capitală şi departe de griji şi probleme. Celebra cântăreaţă petrece clipe de vis, iar asta putem observa din imaginile pe care artista le postează pe contul său de instagram. De curând, vedeta a postat o fotografie prin care a băgat bărbaţii în boală. Cântăreaţa s-a pozat, dar fără să i se vadă faţa. În schimb, a lăsat altceva să iasă în evidenţă, posteriorul bine lucrat. Admiratorii nu au lăsat fotografia să treacă neobservată şi i-au lăsat o mulţime de comentarii. Delia a vrut să facă şi o glumă, astfel că, în descrierea pozei a scris ,,Vedeţi voi păduricea aceea din departare ? E, eu n-am vazut-o''. Delia a vrut să atragă atenţia că în fotografie se află o pădure, dar bineînteles că admiratorii nu au observat-o. Altceva a fost mult mai important de văzut, iar Delia a ştiut de la început acest lucru.  

Câţi bani scoate Delia din buzunar, în fiecare lună

Delia face show cum rar îţi este dat să vezi şi are ţinute cum numai vedetele internaţionale poartă! Artista încearcă să țină ștacheta sus și nu se uită la bani când merge la shopping. Până la urmă ştiţi cum se spune: „obrazul subțire cu cheltuială se ține" . Bineînţeles pentru ţinutele originale cântăreaţa are un buget generos, aproximativ 5.000 de euro pe lună.

Deși onorariul ei nu se apropie de cel al Rihannei sau al lui Beyoncé, artista câștigă suficient cât să-și permită haine ca ale starurilor internaționale. Nu de puține ori, Delia s-a afișat în rochii, bluze sau cizme purtate de una dintre cele trei cântărețe, piese al căror preț se ridica la mii de euro și erau ediții limitate semnate de branduri de lux.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro