Delia, din nou în conflict cu fanii virtuali! Iată cum a decurs schimbul acid de replici!

Sursa Foto Facebook

Gurile rele spun că atunci când ajungi faimos trebuie să-ți asumi atât laudele, cât și criticile. Delia şi-a consacrat statulul de artist încă din anii ’90, dar toată industria muzicală din țara noastră recunoaște – Delia este artistul anului 2015.

Tocmai din acest motiv, jurata X Factor a câștigat foarte mulți fani în ultimul an, dar și câțiva „hateri”. Toate acestea s-au petrecut în urma nenumăratelor schimbări de look ale artistei, dar și după lansarea unor melodii ale căror vesuri “au deranjat” publicul larg.Cel mai mult, “fanii” Deliei îi reproșează schimbările de look, afirmând că acestea sunt exagerate și o urâțesc. Frumoasa jurată nu ezită să le răspundă , iar discuțiile de pe Facebook.

Delia e căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia şi Răzvan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, vedeta a devenit clientă a localului său, iar după câteva seri de distracţie au devenit un cuplu. Nu mult i-a luat lui Răzvan să o ceară de soţie.

În urmă cu trei ani, la Tg-Jiu, acasă la afacerist, a avut loc nunta. La petrecere au fost sute de persoane, printre care majoritatea publice.

Citeşte şi:

Delia, ipostază intimă cu soţul ei! Imaginea cu cei doi i-a cucerit pe fani: "Ce dulci sunteţi"

Delia a făcut anunţul! Zi mare pentru cântăreaţă şi soţul ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro