VIDEO / Denisa Botcari, traumatizată în urma incendiului din Londra: "Teroare! Oameni urlând pe stradă"

+2 click pentru
galerie

Denisa Botcari © Facebook

Denisa Botcari a trăit o adevărată dramă în noaptea în care a izbucnit incendiul puternic în Londra. Un bloc în care locuiau aproximativ 600 de persoane a ars cu totul.

Denisa Botcari locuieşte foarte aproape de locul respectiv şi a trecut prin clipe cumplite, mai ales că nu a putut fi de ajutor atunci, putea doar să-i privească pe oameni cum strigă şi se aruncă de la etaj pentru a se salva. 

"La 150 de metri am văzut oamenii care făceau orice pentru a-şi salva viaţa. M-am uitat. Am privit patru ore în timp ce oamenii urlau şi se aruncau pe geam. Imaginile pe care le-am văzut nu o să le uit niciodată. Nu ai cum, vezi oameni, vezi copii. Sunt daţi copii, oameni, dispăruţi. Îţi dai seama teroare din sufletul lor. Acolo au trăit oameni, erau familii cu mulţi copii. Am văzut un copil aruncat într-un cearceaf, a fost o minune că l-au salvat", a spus Denisa Botcari.

"Eu fac voluntariat de ieri dimineaţă. Sunt trei centre. Ajut oamenii. Le dau mâncare, am dus haine, ce aveam prin casă. Ajut cu tot ce pot pentru că oamenii sunt disperaţi. Pur şi simplu o îmbrăţişare e de ajuns. Se uită la tine ca şi cum: ia-mă în braţe. Aseara au venit Adele şi Rita Ora. Nu ai cum să rămâi indiferent. 600 de oameni au rămas fără casă. Majoritatea morţilor sunt copii. Nu avem voie să ne apropiem de bloc. Acum se caută corpurile. Ei zic că poate mai sunt oameni în viaţă, dar mă îndoiesc. E scrum totul. (...) Nu are cum să fie un simpu accident. Eram pe balcon la mine şi mă ardea faţa. Eu nu am mai dormit de atunci, deloc", a mai spus Denisa Botcari. 

Bilanţul incendiului din Londra

17 persoane au murit în incendiul izbucnit în Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri, şi 78 sunt răniţi. Poliţia caută încă supravieţuitori în incinta clădirii mistuite de flăcări. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro