Denisa de la MPFM spune tot după ce a vrut să se căsătorească cu Cătălin la ”Nuntă cu scântei”: ”Cu prostul...”

+3 click pentru
galerie

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” © Sursa foto: Facebook

Toată lumea a rămas cu gura căscată atunci când Denisa și Cătălin de la ”Mireasă pentru fiul meu” au participat la emisiunea ”Nuntă cu scântei” pentru a se căsători.

Cei doi s-au cunoscut în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, dar atunci s-au certat ca la ușa cortlui. Denisa și Cătălin Movileanu nu au mai ajuns să facă pasul cel mare pentru că s-au despărțit chiar înainte de a începe pregătirile pentru eveniment.

Denisa a postat pe rețelele de socializare un mesaj după ce a fost difuzată emisiunea ”Nunta cu scântei”. ”Ştiţi ce? Este viaţa mea personală şi pot să fac ce vreau şi cum vreau. Comentariile răutăcioase din partea unor persoane pline de frustrări nu fac decât să îmi dea şi mai multă importanță. Ghiciţi ce?! Nu vă pune nimeni să mă urmăriţi dacă nu vă convine, iar pe mine mă interesează doar persoanele care au fost "aici" de la început. Nu toţi frustraţii care n-au nici după ce bea apă şi comentează pe burtă goală. Aşa că vă rog să comentaţi în continuare că să pot scapă de gunoaiele de pe profilul meu. Iar pentru voi dragii mei care m-aţi plăcut şi mă placeţi în continuare. Vă mulţumesc, vă îmbrăţişez şi vă pup cu drag! P.S.: Dacă intri în discuţie cu prostul rişti să ajungi la acelaşi nivel”, a scris Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro