Denisa Manelista avea planuri mari! Voia să devină mamă

+5 click pentru
galerie

Denisa Răducu © Facebook

E greu pentru oricine să treacă prin astfel de situaţii! La numai 27 de ani, Denisa Răducu avea planuri ca oricare altă femeie: se îşi întemeieze o familie şi să aibă copii. Din păcate, stare ei de sănătate este din ce în ce mai rea.

Denisa Răducu trece prin clipe cumplite. A fost diagnosticată cu o boală gravă, iar medicii fac eforturi pentru a o salva.

La începutul anului, Denisa Manelista declara că are un iubit şi că îşi doresc împreună cel puţin doi copii.

Citeşte şi - Lovitură după lovitură! Ce i s-a întâmplat Denisei Manelista înainte de a afla că e bolnavă

"De trei ani am un iubit, un om extraordinar care mă protejează şi mă înţelege. Nu vrea să devină celebru şi îi respect decizia, el ţine mult la intimitatea lui. Vorbim des despre căsătorie şi despre copii. Ne-am dori de la doi în sus", spunea Denisa Răducu.

SPYNEWS.RO a încercat să o contacteze pe artista, însă nu a răspuns pentru a confirma sau infirma informațiile apărute în ultima perioadă, despre starea ei de sănătate. Din păcate, nici familia artistei nu a putut fi contactată.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro