Denisa Manelista, găsită inconștientă de mama sa! Alertă de gradul 0 în familia artistei

+4 click pentru
galerie

Problemele par să fie din ce în ce mai grave pentru Denisa Manelista. Iar într-una dintre serile trecute, vedeta le-a provocat apropiaților ei momente de panică cum nu au mai avut, mama sa fiind, spun sursele noastre, cea care ar fi găsit-o în stare de inconștiență.

După ce Denisa Manelista a început tratamentele care se fac, de cele mai multe ori, în momentele în care organismul este pe punctul să cedeze, încă o veste cumplită a apărut în viața apropiaților ei. Mai exact, susțin sursele noastre, în urmă cu câteva zile, mama ei a fost cea care a găsiut-o pe Denisa, întinsă în pat, în stare de înconștiență. Speriată din cale afară, crezând că s-a întâmplat ceva, femeia a încercat să o trezească, apelând, în final, în disperare de cauză, la ajutorul medicilor. Și, pare-se, starea în care era Denisa a durat destul de mult, mai bine de o oră...
Iar medicii, după ce au stabilizat-o, din nou, pe artistă, i-au explicat femeii care nu se mai putea opri din plâns că asemenea crize sunt, din păcate, de așteptat și că Denisa este în pericol, singura variantă viabilă pentru talentata artistă fiind să urmeze, cu strictețe, tratamentele recomandate de doctori și să spere, în continuare, la o minune.
Denisa Manelista, apel pentru amici: ”Rugati-vă pentru mine”
Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.
De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro