Denisa Nechifor aruncă BOMBA: ”Anul acesta mă mărit! Strâng bani de nuntă”! Să înțelegem că "fericitul" e cam... modest financiar?

S-au despărţit de câţiva ani, iar de atunci, ea nu s-a mai afişat la braţul niciunui bărbat, cel puţin nu în mod oficial. Cu toate acestea, 2016 se anunţă a fi un an plin de evenimente, blondina pregătindu-se să meargă cu paşi repezi... spre altar.

Adrian Cristea şi Denisa Nechifor au păstrat o relaţie extrem de strânsă după ce s-au despărţit, cei doi concentrându-se foarte mult pe creşterea Raniei, fetiţa pe care o au împreună şi pentru care sunt în stare de absolut orice.


Dacă Adrian s-a afişat la braţul mai multor domniţe după despărţire, Denisa a ales să se dedice total fiicei ei, lăsând oarecum timpul să decidă ce se va întâmpla cu viaţa ei amoroasă. Cu toate că până acum a infirmat toate zvonurile cu privire la relaţiile pe care le-ar fi avut, de data aceasta nu a mai rezistat şi a dat cărţile pe faţă.


Întrebată despre planurile de viitor pe care le are, Denisa Nechifor a aruncat bomba: „Anul acesta mă mărit!”, au fost cuvintele care i-au uimit pe toţi, mai ales că a negat întotdeauna orice asociere cu vreun bărbat. Pentru a nu lăsa lucrurile la întâmplare, blondina a dat şi o explicaţie pentru ceea ce a spus. „O doamnă mi-a prezis acest lucru. Sunt tare curioasă cine este alesul. Până va veni momentul mă gândesc la muncă, pentru a strânge banii necesari pentru organizare”, a mai spus Denisa.

Citeşte şi:

VIDEO / Denisa Nechifor, mamă pentru a doua oară: "Nu ţin neapărat la căsătorie, dar îmi doresc o familie mare"

E oficial! Denisa Nechifor a dat vestea! Adrian Cristea s-a întors la ea: "Nu mai există disensiuni între noi!"

Se vor împăca de data asta? Adrian Cristea şi Denisa Nechifor sunt la picioarele micuţei Rania


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro