Denisa Răducu ar fi împlinit 28 de ani! Ce se întâmplă la mormântul artistei

+3 click pentru
galerie

Ziua de astăzi este, fără îndoială, una dintre cele mai dificile zile din acest an pentru familia Denisei Răducu. Iar asta pentru că, azi, regretata artistă ar fi împlinit 28 de ani, moment care, din păcate, este încărcat de tristețe.

Anii trecuți, atunci când Denisa își sărbătorea ziua de naștere, era o adevărată nebunie, iar Ștefăneștiul era ”în sărbătoare”. Doar că, anul acesta, din păcate, lucrurile sunt mult, mult mai triste. Pentru că, ceea ce ar fi fost motiv de sărbătoare în curțile tatălui sau mamei Denisei, este acum doar un moment, extrem de trist, la mormântul cântăreței din Ștefănești. Și care, spun apropiații familie, va fi marcat cu o pomană din care nu vor lipsi pachetele împărțite nevoiașilor.
Mai mult, spun sursele noastre, părinții și rudele Denisei vor împărți cadouri pentru copiii mai puțin avuți, din sat, multe dintre jucăriile și animăluțele de pluș pe care le-a primit, de-a lungul carierei, urmând să ajungă la cei săraci. ”Denisa era foarte generoasă din fire. Ar fi dat și cămașa de pe ea dacă vedea un sărac. Așa că părinții eu au decis să împarcă din jucăriile pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale, celor fără posibilități materiale. Speră că, măcar așa, vor aduce un  zâmbet pe figura celor mai săraci. În plus, se apropie Sărbătorile de Iarnă, iar Crăciunul era evenimentul favorit din an al Denisei. La mormânt se vor împărți pachete, de post, cu mâncare, iar apoi vor merge la casele celor mai săraci din comună să le facă cadouri”, ne-a spus unul dintre apropiații familiei vedetei, din Ștefănești.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro