Despărțire-șoc în showbiz! Aveau planurile de nuntă făcute, dar și-au spus ”ADIO”! Motivul e INCREDIBIL

Flore Salalidis este, cu siguranță, una dintre cele mai dorite blonde din showbiz-ul românesc, dar, fără discuție, este și una dintre cele mai ghinioniste când vine vorbe de dragoste. Pentru că, după ce și-a făcut planurile de nuntă, ”Iepurașul lui Iri” a contramandat tot.

Ne-am despărțit, iar de această dată e definitiv! Nici nu mai vreau să aud de el sau sa vorbesc de el. Avem viziuni total diferite, avem idei diferite, ne certăm tot timpul, iar gelozia lui mă deranjează cumplit. Ce, de trei ani de când ne cunoșatem și suntem împreună sau despărțiți nu știa cine sunt? Îl deranjează că am fost numită ”Iepuraș” ”blonda lui Iri” sau mai știu eu cum, dar el, atunci când ne-am cunoscut, știa cine sunt și toate aceste lucruri din trecutul meu! Să rămână el la Prahova, cu politica lui și să mă lase în pace, nici nu vreau să mai aud de el”, ne-a spus, în exclusivitate, Flore Salalidis, mai supărată și mai virulentă ca niciodată.
În altă ordine de idei, spun sursele noastre din politică, lui David Viter, colegii de partid i-au atras atenția că relația pe care acesta o are cu frumoasa, dar controversata blondină, nu este una cu care să defileze, în ciuda sentimentelor, având în vedere situația politică și faptul că anul acesta este unul electoral, lucru care, pare-se, a scos-o și mai tare din sărite pe Flore care, fără să stea prea mult pe gânduri, a decis că este cazul să pună capăt relației pe care o aveau. Și, mai mult decât atât, să îi treacă, spune ea, definitiv, pofta de a mai deveni mireasă vreodată...
Citește și::

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro