Despărțire-șoc în showbiz! Tinerelul i-a dat papucii! ”Am deja altă relație”

Începutul de an a cutremurat lumea mondenă! Oana Roman şi Mircea Elisei sunt la un pas de divorţ, însă asta nu e tot. Un cuplu despre care se credea că este foarte bine sudat s-a făcut bucăţi. După o relaţie care a durat câteva luni, lanţul de iubire s-a rupt subit.

Crina Matei a primit cea mai teribilă veste. Fără vreun motiv anume, Bogdan Zamfir i-a dat papucii. Tânărul bărbat a declarat, pentru Spynews.ro, că, dacă în trecut a mai dat o şansă relaţiei, de această dată, blondina îşi poate lua adio de la o eventuală împăcare.

„Nu există un motiv pentru care ne-am despărţit, doar că eu am rupt legătura cu ea, definitiv, la începutul lunii decembrie”, ne-a mărturisit Bogdan Zamfir.

Pentru ca tacâmul să fie complet, bărbatul i-a dat lovitura de graţie Crinei! Bogdan şi-a găsit repede o nouă iubită, iar acest lucru se vede şi pe contul său de Facebook: „Da, am o relaţie acum, dar nu vreau să dau mai multe detalii. Viaţa mea personală nu o să mai fie publică. Îmi este bine acum şi sunt fericit”.

Din câte se pare, între Crina Matei şi Bogdan Zamfir au existat mai multe neînţelegeri în ultima vreme. Cu toate acestea, diva a încercat cu disperare să îl ţină aproape pe tânăr, fără voia lui. La ultimele evenimente mondene din 2016, Crina s-a lăudat că relaţia cu Bogdan merge perfect. Acum, când adevărul a ieşit la iveală, este clar că vedeta nu a făcut decât un joc la cacealma.

Au petrecut o vară ca în poveşti

Crina Matei (44 de ani) şi manechinul tinerel Bogdan Zamfir (24 de ani) s-au distrat de minune în vara anului trecut. Ei au stat mai tot timpul pe litoral şi au făcut risipă de gesturi tandre. Primele semne că între cei doi lucrurile au început să scârţâie au apărut în toamna lui 2016. Crina şi Bogdan s-au despărţit pe 18 octombrie, însă, la scurt timp după ce au făcut anunţul pe Facebook, s-au împăcat.

Crina Matei s-a născut pe 16 decembrie 1971, în Bucureşti. Ea este o actriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România. A prezentat emisiunea "Cei mai frumoşi ani" de la Antena 1. Acest proiect a inspirat-o să scoată un album ce cuprinde melodiile fredonate în emisiune, iar "Din cei mai frumosi ani" este un concept original semnat Crina Matei şi Marius Mihalache, proiect ce a fost lansat pe piaţă în 2006. Acesta trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Marius Mihalache, care s-a sfârşit în 2009, după ce în presă ar fi apărut speculaţii că artista ar fi fost implicată într-o relaţie cu alt bărbat. În prezent, Crina Matei preferă să evite apariţiile publice alături de noul ei partener şi îşi doreşte să îl ţină departe de lumina reflectoarelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro