Detalii de ultimă oră despre Denisa! Ce se întâmplă, ACUM, cu artista

+3 click pentru
galerie

După ce și-a pierdut cunoștința acasă și a fost găsită de mama sa, Denisa Manelista pare să aibă fluctuații din ce în ce mai mari când vine vorba de starea ei de sănătate.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea vedetei, dacă, după ce a fost găsită în stare de inconștiență, Denisa a fost internată într-unul dintre spitalele Capitalei pentru a fi supravegheată, în fiecare moment, de personal de specialitate, acum starea ei pare să cunoască niște îmbunătățiri. ”Azi se simte mai bine, dar, din păcate, nu știm pentru câtă vreme. Pentru că starea ei este ba bună, ba rea. S-a simțit extrem de rău, abia se mai ținea pe picioare și avea momente în care uita cu cine vorbește, dar, acum, azi, era mai bine. Trebuie să fim optimiști, să fim puternici pentru ea și să ne rugăm în fiecare moment pentru o minune. Pentru că asta este marea ei șansă: o minune”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.
Mai mult decât atât, amicul cântăreței ne-a dezvăluit că Denisa a renunțat la tratamentul homeopat și că, de atunci, starea ei s-a înrăutățit. ”Nu sunt medic, dar am impresia că se simte mai rău de când a renunțat la tratamentul homeopat, naturist. Părea să se vadă îmbunătățirile când făcea acel tratament, acum e mult, mult mai rău”. ne-a mai spus el.
Denisa Manelista, apel pentru amici: ”Rugati-vă pentru mine”
”Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista în urmă cu ceva vreme, pe când începuse și tratamentul homeopat. Astfel, zi de zi, Denisa a băut sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și spera la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.
De altfel, și Minodora a făcut un apel disperat pentru ca artista să fie ajutată. ”Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel... aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm", a spus Minodora în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro