Ce șanse are Cristian Borcea să iasă să îl vadă pe băiețelul Valentinei Pelinel! Avocatul a explicat ce trebuie să facă acesta ca bebelușul să fie trecut pe numele lui

 

Camelia Pătrășcanu a făcut astrograma micuțului Milan Cristian, băiețelul Valentinei Pelinel, care s-a născut ieri, iar avocatul Artin Sarchizian a dezvăluit procedura prin care Cristian Borcea poate veni să își recunoască fiul.

Aceasta a vorbit despre cum va fi viitorul ”bebelușului poznaș” al Valentinei și cum se va înțelege cu părinții săi. Avocatul Artin Sarchizian a intervenit și a vorbit despre posibilitatea ca să primească o permisie Cristian Borcea ca să îl viziteze pe bebeluș la spital.

”Este prematur să vorbim despre recunoaștere a copilului. Dacă este căsătorit, este un om liber și poate face un act de recunoaștere, poate merge la notariat și la oficiul Stării Civile în baza căruia va fi trecut în dreptul tatălui pe certificatul de naștere. Nu are nici un fel de problemă, nici că este căsătorit, nici că se află la penitenciar. Permisia se acordă doar la cerere. Dacă nu dovedește că este tatăl copilului, Borcea nu poate primi permisie pentru botez . Legea nu interzice ca un copil mic să meargă la vorbitor, dar mie nu mi s-a întâmplat să văd acest lucru. În momentul în care există un demers formal, trebuie să dovedească faptul să este tatăl copilului”, a dezvăluit avocatul pentru Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest