Detalii incredibile din trecutul lui Bahmu ies la iveala! "Fostul sot o batea. A fugit si s-a ascuns de el". Vezi cine spune asta! / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Detalii incredibile despre trecutul Adrianei Bahmuţeanu ies la iveală! Tatăl Adrianei a dezvăluit că fiica sa mai mare a avut şi în trecut un mariaj presărat cu multe probleme! Imediat după terminarea liceului, Adriana s-a căsătorit cu un bărbat şi visa să rămână cu el până la sfârşitul vieţii. Ghinion! La scurt timp, Adriana avea să treacă printr-un coşmar.

„Era un bărbat arătos, tănâr şi părea de oarece perspective care însă nu s-au materializat. Nu prea avea nici meserie şi nici nu prea muncea. Era mistuit de apucături mai ciudate. Îşi bătea pe ambii părinţii săi de îi snopea!”, a povestit tatal Adrianei pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. „O bătea şi pe Adriana. Şi pentru asta ea a fugit. Întâi a fugit ca să nu o găsească la o cumnată de-a noastră din Piatra Neamţ. A stat şi pe acolo ascunsă o vreme şi după aceea a venit acasă şi s-a pronunţat divorţul”, a mai declarat barbatul.
După un an, Adriana divorţa de primul soţ, şi după un timp l-a cunoscut pe omul de afaceri Silviu Prigoană. După patru mariaje eşuate cu acelaşi bărbat, tatăl Adrianei priveşte cu scepticism împăcarea fiicei sale cu Silviu Prigoană.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro