Detalii neștiute din viața Alinei Vidican din vremea când era... amantă! Cum o ”împăca” Cristi Borcea pe blondă

Relația dintre Cristi Borcea și Alina Vidican care pare astăzi pe butuci durează de foarte multă vreme. Mai exact, încă de când era căsătorit cu Mihaela Borcea, fostul acționar dinamovist avea ”de lucru” pentru a-i satisface pretențiile celei pe care din amantă a transformat-o în soție.


Astfel, conform surselor noastre, Cristi Borcea era extrem de atent să nu o supere pe soția lui din acea vreme, Mihaela, motiv pentru care, deși avea o amantă, era grijuliu ca familia pe care o avea să nu îi simtă lipsa. Mai ales la Sărbătorile importante. Așa că, la fiecare Crăciun era prezent alături de Mihaela și de cei trei copii ai lor și se ospăta cu bunătățile pregătite de talentata gospodină. Dar, pentru că dorea să o împace și pe Alina, Revelionul îi era deciat acesteia, reușind, în acest fel, să le facă pe amândouă fericite.
Cealaltă sărbătoare importantă a românilor, paștele, era împărțit oarecum la fel, prânzul și cina fiind luate în prezența familiei cărora ”Iepurașul” le aducea daruri multe, iar seara, după ce lucrurile se aranjau acasă, spun sursele noastre, fostul acționar dinamovist îi făcea o vizită și Alinei, căreia îi făcea de asemenea daruri multe.
Lucrurile acestea, spun sursele noastre, au durat o bună bucată de vreme, mai exact până în momentul în care Mihaela și Cristi au divorțat de comun acord, iar acționarul dinamovist s-a căsătorit cu Alina. Cu toate acestea, trebuie precizat că Borcea nu a uitat niciodată de prima lui familie, el având grijă ca niciunul dintre copiii lui să nu îi simtă lipsa, el fiind, printre altele, un tată extrem de atent pentru toți urmașii săi.
Acum însă, întrer Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro