Detalii şocante despre decesul lui Whitney Houston. Autopsia a fost publicată la opt ani de la moartea artistei

+3 click pentru
galerie

Detalii şocante despre decesul lui Whitney Houston. Autopsia a fost publicată la opt ani de la moartea artistei

Îndrăgita artistă a murit în anul 2012, în urma unor afecţiuni cardiace ajunse într-un stadiu grav.

Este cunoscut şi faptul că, asemeni multor vedete, Whitney Houston era dependentă de droguri, fiind şi acesta unul din motivele morţii. Cauza oficială a fost stabilită drept înec accidental datorate problemelor cardiace şi al consumului de cocaină.

Artista suferea de afecţiuni cardiace grave, una din artere fiindu-i blocată în proporţie de 60%. Ea îşi pierduse 11 dinţi din faţă şi aproape că nu mai avea sprâncene.

Cum a fost găsită Whitney Houston

În seara de 11 februarie 2012, cântăreaţa se pregătea să participe la o petrecere dinaintea decernării premiilor Grammy. A intrat în cadă pentru a face o baie, însă acuza dureri în gât, după cum a declarat asistentul ei.

Artista a fost găsită în apă, cu arsuri pe spate şi desprinderi ale pielii pe picioare. Se spune că apa în care a fost găsită avea o temperatură de 60 de grade Celsius.

Au fost observate urmele unor proteze, pe braţul stâng găsindu-se urma unei înţepături, dar şi cicatricile rămase după operaţia de implanturi mamare.

Legiştii au găsit şi o perucă împletită în părul cântăreţei, şi deşi sprâncenele aproape că nu mai existau, părul natural era negru şi ondulat "fără semne de chelire".

Omagiul adus lui Whitney Houston, la opt ani de la deces

Cântăreaţa va fi inclusă pe Rock and Roll Hall of Fame în luna mai a acestui ani, alături de alţi artişti cunoscuţi, precum Depeche Mode, The Doobie Brothers, Nine Inch Nail, The Notorious B.I.G. şi T-Rex.

Whitney Houston s-a remarcat în lumea muzicală prin vocea inconfundabilă. Ea a lansat şapte albume consecutive, fiind premiată cu discuri de platină, şase premii Grammy, două premii Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro