Detalii picante din viaţa amoroasă a cuplului Cosmin/Narcisa, de la "Dragoste fără secrete"! "S-a luat curentul şi... ne-am luptat cu ursul". VIDEO

Detalii picante din viaţa amoroasă a cuplului Cosmin/Narcisa! "S-a luat curentul şi ne-am luptat cu ursul" © Captură video

În cadrul provocării zilnice din emisiunea "Dragoste fără secrete", Maia şi Florin au fost primiţi regeşte, cu dulciuri, de către Cosmin, iubitul Narcisei. Fiindcă iubita sa lipsea motivat, fiind la examen, Cosmin s-a ocupat singur, cu succes, de răsplătirea "ajutoarelor de ocazie", însă a "scăpat" şi un detaliu interesant din viaţa sa amoroasă.

Într-un moment de relaxare pe canapea, cei trei concurenţi se plângeau în sinea lor de faptul că nu beneficiază de intimitate, aşa cum şi-ar fi dorit. Incitat de subiect, Cosmin le-a povestit Maiei şi lui Florin cum a reuşit alături de iubita sa, la un moment dat, să-şi potolească hormonii, fără să fie prinşi pe camere.

"A fost o dată, la început, se luase curentul, s-au stins şi camerele. Am zis <Dă, Doamne>". Ce să facem... <ne-am luptat cu ursul>. Cum am văzut că s-a stins ledul, blană. Nu poţi să stai, n-ai cum. Dar nici nu prea poţi să faci prea mult. Nu prea poţi. N-am făcut nicio treabă", a povestit Cosmin, spre amuzamentul celor doi musafiri.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro