Detaliile de coșmar din viața unei concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, dezvăluite chiar de ea. Toți concurenții au izbucnit în plâns când au auzit!

Emilia

De câteva zile, una dintre concurentele de la „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit că a fost abuzată de către fostul ei partener.

Astăzi, Emilia a vorbit despre clipele de groază pe care le-a petrecut alături de fostul ei soț și a reușit să le facă pe fete și pe mame să plângă.

Emilia a povestit că a fost bătută din gelozie de fostul ei soț, iar mama ei nu știa prin ce trece alături de bărbatul iubit. Îndrăgostită, Emilia a rămas alături de el și s-a întors de mai multe ori, chiar dacă suferea cumplit.

Mama soțului ei s-a speriat după ce a văzut-o bătută și a făcut un gest neașteptat, dându-și afară din casă copilul.

Mamele și celelalte concurente sunt alături de Emilia, mai ales că are momente când începe să plângă din senin și se trezește de multe ori în timpul nopții plângând.

„M-a bătut atât de tare încât nu mai puteam să vorbesc. Mă suna mama și nu puteam să vorbesc cu ea. Mama lui spunea că sunt în baie. Mama suna întruna, că voia să vorbească cu mine. M-a bătut și apoi mă ducea să mă spele. M-a târât din dormitor și până în bucătărie. Mă trezea cu apă și s-a speriat când am leșinat. Se tăia pe mână și scria „Emi, te iubesc”. Era mai mult treaz, nu beat. Am sărit peste geam să fug, desculță și udă. Îmi pierdeam cunoștința! , a dezvăluit astăzi Emilia.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:

Pe cine și-ar fi dorit doamna Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” pentru Tudor? Declarație surprinzătoare a acesteia

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost detronată. Cine este acum „Mireasa săptămânii”!

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro