Detaliul halucinant făcut public la ŞAPTE ANI de la moartea Mădălinei Manole! Ce substanţă puternică s-a găsit în sângele artistei

+5 click pentru
galerie

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. © Sursa foto: arhivă

Luna trecută, pe 14 iulie, s-au împlinit şapte ani de când Mădălina Manole a încetat din viaţă. După moartea regretatei cântăreţe au ieşit la iveală mai multe secrete atât despre viaţa privată, dar şi despre condiţiile în care ea a plecat din această lume. Ei bine, cel mai recent detaliu care a fost aflat în urma "anchetei paralele" a ridicat parcă şi mai multe semne de întrebare.

Mădălina Manole, cunoscută drept "fata cu părul de foc", a fost "drogată" cu fenobarbital, înainte să ingereze Furadanul. Fenobarbitalul este un medicament din grupa barbituratelor folosit din anul 1912. El este folosit în tratamentul epilepsiei și ca somnifer până în a doua jumătate a secolului XX.

Se pare că această informaţie a fost ignorată de anchetatori, dar a fost făcută publică în urma "anchetei paralele" demarată după moartea artistei. Aceasta din urmă a fost realizată de un expert canadian. Potrivit Mihaelei Brooks, expert în criminalistică stabilit în Canada, legiştii au găsit în sângele Mădălinei Manole o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Pe lângă rolurile acestui medicament enumerate mai sus, fenobarbitalul se foloseşte şi ca sedativ, dar este eliberat doar pe reţetă. Specialiştii spun că în doze mai mari, acesta poate fi letal. 

S-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro