Dezvăluire șocantă făcută de medicii legiști! De ce s-a produs hemoragia care a ucis-o pe Israela Vodovoz

+4 click pentru
galerie

Cum a murit Israela Vodovoz. © spynews.ro

Noi detalii ies la iveală, după ce Israela Vodovoz a murit. Informații suplimentare din urma autopsiei dezvăluie cauza hemoragiei digestive care i-a adus moartea milionarei.

Conform Observator, este vorba despre inelul gastric, care s-a rupt și a condus la o hemoragie internă. Mai mult, se pare că Israela nu respectase indicațiile primise de la medici, după ce aceasta își montase inelul gastric.

În urma efectuării autopsiei Israelei Vodovoz, medicii legiști de la „Mina Minovici” au dezvăluit adevărata cauză a morții milionarei. Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din cauza unei puternice hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Aceștia nu mai dăduseră de ea timp de 5 zile. Milionara se izolase în casă din cauza astmului, boală care a împiedicat-o să se mai afișeze în public. Israela Vodovoz a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, mai tânăr ca ea cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2016, atunci când Liviu a părăsit căminul conjugal și a plecat în străinătate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro