Dezvăluiri cutremurătoare ale arbitrului Radu Petrescu: "Am avut o tumoare pe creier de dimensiunea unei mandarine!"

+3 click pentru
galerie

S-a dus la medic pentru că îl sâcâia o durere de cap şi a descoperit că este cu un picior în groapă. Arbitrul Radu Petrescu a trecut prin iad. Operaţia pe creier i-a dat întreaga viaţă peste cap.

A fost nevoit să înveţe să vorbească din nou, să meargă din nou, să ia, practic, totul de la capăt! Când medicul i-a dat cumplita veste, că va trebui să se opereze de urgenţă, cunoscutul arbitru i-a cerut un timp de gândire. Era pur şi simplu năcucit. Se dusese la doctor crezând că i se vor da nişte pilule şi a ieşit de-acolo, aprope fără speranţa că va mai trăi.

„Singurele simptome pe care le-am avut, ca să zic aşa, o durere de cap pulsatilă pe care o aveam la unele antrenamente. Tumora a fost mare, de marimea unei mandarine, a avut 6 cm lungime şi, surprinzator, nu mi-a dat semne de prezenţă. 

Am fost la Spitalul Bagdasar, am facut un computer tomograf şi cu rezultatul m-am dus dupa o oră ca sa mi-l citească. Am vazut că s-a schimbat la faţă, am simţit că ceva nu e în regulă şi m-a întrebat dacă putem să fim suficient de bărbaţi. Mi a-spus că situaţia este destul de complicată şi că necesită o operaţie cât mai repede. 

Intervenţia a durat în jur de trei ore. Nu sunt uşoare momentele de dinainte, practic începi o nouă viaţă. După aceea am fost la terapie intensivă şi am întrebat-o pe o doamnă asistentă când este operatia şi mi-a zis că a fost, să stau liniştit. Ce a fost greu nu trecuse atunci, mi-a fost mult mai greu decât mă aşteptam, n-am ştiut dacă o să mai pot să merg, dacă o să mai pot alerga, daca o să mai pot fi om în continuare.” a declarat Radu Petrescu.

Un interviu cutremurator despre ce înseamnă să iei viața de la capăt la propriu! 
Radu Petrescu vorbește în exclusivitate, la Star Magazin cu Laura Micovschi, de la ora 14.00, la Antena Stars

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro