Dezvăluiri de senzaţie! Soţul din închisoare o vrea pe Laurette înapoi! Ce i-a promis pentru a-i recâştiga dragostea

+3 click pentru
galerie

Laurette şi soţul ei © spynews.ro

Soţul din închisoare vrea să-i recâştige dragostea lui Laurette? A înaintat divorţul de frumoasa brunetă după ce a acuzat-o de infidelitate, dar Ciprian Nistor se pare că o vrea înapoi pe Laurette. Acesta i-a trimis soţiei sale flori şi cadouri, în speranţa că o va recuceri şi ea va reveni în braţele lui.

Potrivit unei surse, Laurette îşi doreşte divorţul, dar Ciprian Nistor vrea să-i recâştige dragostea şi nu ştie cum să-şi ceară iertare de la aceasta şi să o impresioneze, astfel încât Laurrette să-i mai dea o şansă.

Se pare că roata s-a  întors, iar Ciprian Nistor este cel care îşi doreşte să continue relaţia cu Laurette.  Acesta ar fi făcut mult efort pentru a intra în graţiile vedetei, i-a trimis cadouri scumpe, flori şi bani şi i-a spus acesteia că îşi va retrage cererea de divorţ. Ba mai mult, i-ar fi promis o maşină foarte scumpă şi i-ar fi mărturisit că o iubeşte nespus.

Ciprian Nistor a fost cel care a depus cerere de divorţ, acuzând-o pe mulatră de relaţii extraconjugale.

În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relațiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor a depus-o, el susținând, printre altele, că în timpul căsniciei, fotomodeul a întreținut relații și cu un bărbat de culoare. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro