Dezvăluiri incendiare! Gabriela Cristea şi Marcel Toader, surprinşi făcând sex în maşină

Gabriela Cristea şi Marcel Toader, în perioada în care formau un cuplu

Gabriela Cristea (38 ani) şi Marcel Toader (50 ani) făceau sex pe unde apucau, în timpul căsniciei. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fosta realizatoare tv, după ce soţul ei a declarat că nu mai exista pasiune între ei şi întreţineau relaţii intime foarte rar.

"O condiţie pe care i-aş pune-o Gabrielei ca să ne împăcăm ar fi să avem o relaţie sexuală de 4-5 ori pe săptămână, nu de 5 ori pe an", a spus Marcel Toader, joi, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Cum era de aşteptat, replica Gabrielei nu a întârziat să apară.

"De 4-5 ori pe săptămână cu soţia sau în general?", a răbufnit vedeta. "Să dau din casă? Ne-a prins Poliţia în timp ce eram în maşină şi ne iubeam ", a adăugat Gabi Cristea.

I-a dat întâlnire la Primărie pentru a divorţa

Sătulă de scandalul cu soţul ei, Gabi Cristea i-a trimis acestuia un mesaj pe Facebook, prin care l-a anunţat că a decis să înceapă procedurile de divorţ.

"Buna Marcel, întrucât actul nostru de căsătorie s-a încheiat la Ambasada României la Paris, documentele au fost depuse la sectorul 1 din București, așa ca desfacerea casatoriei pe cale administrativă se va face in cazul nostru la Biroul de Stare Civilă din sectorul 1 București. Adresa este str. Maresal Averescu nr. 17. Eu te aștept luni, la ora 10:00 dimineata, la adresa mentionata cu documentele pregătite. Dacă ora nu este potrivita pentru tine, programul de depunere a documentelor este luni si marți între orele 8:00 si 15:00. Multumesc, Gabriela Toader", a scris vedeta pe site-ul de socializare.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au despărțit, în aprilie, după 5 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2008, la Paris, în cadrul unei ceremonii intime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro