Dezvăluiri SENZAȚIONALE! Cum a lăsat-o Nicolae Guță însărcinată pe Cristina

+2 click pentru
galerie

Vestea că Nicolae Guță s-a însurat cu Cristina a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât nimeni nu îl vedea pe manelist devenind mire. Cu toate acestea, el a făcut acest pas când a aflat că actuala lui soție este însărcinată.

Conform unor surse foarte bine informate, Cristina a rămas însărcinată, cu puțin timp în urmă, din cauza unui accident produs în momentele de pasiune pe care le împărtășeau imediat după împăcare. Doar că, din pasiune, cei doi nu au fost atenți și, pare-se, s-a cam rupt... prezervativul. Și, evident, mijlocul contraceptiv folosit nu a mai ”funcționat” așa cum ar fi trebuit, iar virilitatea lui Nicolae Guță și-a ”spus cuvântul”. 
Iar acum, spun sursele noastre, manelistul este de-a dreptul încântat că va avea cel de-al 12-lea copil cu cea de-a noua femeie importantă a vieții sale.
Decizia de a se însura a fost luată de manelist de curând, și, chiar dacă era vorba doar de un ”proiect” de viitor, totul a fost grăbit în momentul în care Cristina a simțit că e însărcinată. Mai exact, la una dintre primele întâlniri dintre cei doi de după împăcare, Guță i-a spus  Cristinei, mai romantic ca niciodată, că o vrea de soție. Și că vrea ca nunta să aibă loc anul acesta, în vară, iar Cristina să îmbrace rochia de mireasă, să devină, oficial, doamna Guță. Și evident, să trăiască ferciiți împreună, să facă copii și, normal, manelistul îi promite în schimb că va fi soțul perfect, că nu o va mai agresa niciodată și că nici nu o va înșela. Iar ieri, de mână, cei doi au spus cel mai important ”DA” din viața lor, pecetluindu-și jurămintele făcute în fața ofițerului stării civile cu o sărutare apăsată.

Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro