VIDEO / Dezvăluiri şocante despre unul dintre concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu"! A fost la un pas de moarte!

Sursa Foto Arhiva

Unul dintre concurenţii actualului sezon de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o copilărie foarte tristă. Crescut de mama şi de bunica lui, Emanuel a fost maltratat în copilărie de către tatăl lui.

Bunica tânărului a ţinut să vorbească în direct despre problemele pe care el le-a întâmpinat în copilărie. Faptele vorbesc de la sine, spune femeia.

"Manu când era mic lua mai multă bătaie decât mânca. Tatăl lui era foarte agresiv. Dacă nu eram eu, el era mort. Vă spun sincer. Şi el şi mama lui. O dată un copil a venit la uşă şi i-a spus că Emanuel l-a bătut. Atunci tatăl lui l-a dat cu capul de calorifer", a spus bătrână la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:
Poveste de viaţă de groază a unui concurent "Mireasă pentru fiul meu": "A violat o femeie"
Un geniu psihopat la "Mireasă pentru fiul meu"? Emanuel, sosia doctorului Arnim Zola, din "Captain America: First Vengeance"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro