FOTO / Dezvăluiri surprinzătoare la "Poftiţi de vă iubiţi"! Care este cea mai mare frică a Cosminei Păsărin?

Sursa foto Antena 1

Invitată la „Poftiți de vă iubiți!” să ajute la organizarea unei superbe nunți tradiționale din Bucovina, Cosmin Păsărin s-a destănuit.

Vedeta a povestit că deși le iubește și suferă dacă vede vreun animal chinuit, se teme foarte tare de ele, chiar și de animalele domestice.În show-ul de la Antena 1 Cosmina va trebui să-și depășească această frică pentru că nea Mărin va trimite toate vedetele la muncă pentru a strange banii necesari organizării nunții. Așa se face că frumoasa brunetă va ajunge în curtea orătăniilor pe care trebuie să le hrănească și se va confrunta cu văcuțe și oi.Ghiduș din fire și mereu pus pe șotii, când va afla că îi este frică de animale, nea Mărin îi va face o farsă Cosminei. O va chema să facă curățenie într-una dintre băi, numai că în clipa în care Cosmina deschide ușa dă nas în nas cu un mistreț, ce-i drept, împăiat.

Sperietura ei însă va fi atât de mare, încât aceasta va țipa și va sări în brațele lui nea Mărin: „Mă și vedeam închisă cu porcul în baie. Asta mai lipsea”, a mărturisit Cosmina speriată. Cum se va descurca vedeta cu animalele pe care trebuie să le îngrijească, luni și marți, de la 20.30, la „Poftiți de vă iubiți!”

T.S

Citeşte şi:
FOTO / Gina Pistol, Cosmin Păsărin, Octavian Strunilă și Cătălin Moroșanu fac în Bucovina o nuntă tradițională cu accente rock
“Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi”, în această toamnă la Antena 1


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro