Dezvăluiri terifiante despre Denisa Manelista! "Asta este o cumpănă în viaţa ei!"

Denisa Manelista © FOTO: Facebook

De o perioadă bună de timp s-a aflat că Denisa Răducu nu stă bine cu sănătatea, dimpotrivă, ar avea complicaţii serioase. Recent, au ieşit detalii noi despre starea acesteia, dezvăluiri făcute de Liviu Puştiu şi clarvăzătorul Viorel Pop.

În seara acesta au apărut veşti noi despre sănătatea Denisei Manelista. 

Din primele informaţii, Denisa Răducu încă luptă pentru viaţa sa. "Nu văd că Denisa ar fi pe ultima sută de metri. Am văzut că face nu ştiu ce tratamente naturiste. Asta cu sucurile de fructe, de legume. Astea sunt complementare, ajută. Pe de altă parte, dacă face un tratament mai deosebit, normal că se simte mai rău. Plus de asta, orice pacient are nevoie de linişte are nevoie de intimitate. Nu văd ceva grav în perioada limită. Eu văd pentru ea o încercare, o cumpănă. (...) În şase luni se va urca pe scenă. De atunci o să fie mult mai cumpătată în viaţa ei. Asta a fost cumpăna ei.", a spus Viorel Pop în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".

LIviu Puştiu, invitat în platoul emisiunii "Agenţia VIP", a declarat că a auzit de curând că starea de sănătate a Denisei nu e tocmai bună. 

"Tocmai astăzi am fost la studio şi vorbeam cu un coleg. El zicea că a fost acum câteva zile la ei şi zicea că nu se simţea bine. O cunosc de când era mică, cu unchiul ei Florin Peşte sunt pe bune. Am cântat de atâtea ori împreună. Îmi e greu să spun că e bolnavă, că nu e bine." a spus Liviu Puştiu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro