Dezvăluiri uluitoare! Modelul Suhaib Meshah a fost sechestrat în Franţa!

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri uluitoare! Modelul Suhaib Meshah a fost sechestrat în Franţa! © Facebook

Viaţa de burlac nu este aşa de frumoasă pe cât pare. La această concluzie a ajuns unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din showbiz. Modelul Suhaib Meshah a trăit clipe de panică, din cauza unor domnişoare foarte îndrăzneţe.

„Recent, am fost în Franţa, iar câteva fete m-au invitat la o petrecere, într-un apartament. Acolo am avut parte de o supriză mai puţin plăcută. În momentul în care am vrut să plec acasă, am constatat că uşa era închisă, iar cheia dispăruseră. Aşa că m-am întors la distracţie. După o oră, am văzut că gluma se îngroaşă şi că fetele, aflate sub influenţa alcoolului, aveau cu totul alte gânduri”, ne-a mărturisist Suhaib Meshah.

Pentru a scăpa de planul tinerelor înfierbîntate, Suhaib Meshah a trebuit să găsescă, de urgenţă, o soluţie salvatoare. „Fetele au fost foarte insistente! Şi-au dorit de la mine mai mult decât am crezut. Să constat că sunt închis într-un apartament, alături de cinci fete care au gânduri necurate, nu mi-a picat bine. Am transformat petrecerea într-o misiune de salvare, pentru că una dintre fete  a aruncat cheia pe geam, pentru a se asiugra că o să rămân cu ele. A trebuit să cotrobăi prin poşetele lor, pentru a găsi cheia de rezervă”, ne-a mai mărturisit modelul. 

Urmărit de ghinion

Pe vremea când a concurat în cadrul show-ului „Burlăciţa2, difuzat de Antena 1, Suhaib Meshah a avut cele mai mari şanse să-i intre la inimă Danielei Crudu. Cu toate acestea, competiţia a scos la iveală un lucru care a pus-o pe gânduri pe divă. În urma unei discuţii aprinse cu un alt concurent, Suhaib a sărit la bătaie, iar membrii staff-ului l-au eliminat din concurs, fără să stea pe gânduri. Înainte de a pleca din campusul în care erau băieţii cazaţi, exoticul tânăr a cerut o ultimă întâlnire cu Daniela, sperând că bruneta va fi vrăjită de culoarea ochilor lui.  

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro