Dialog amuzant între Horia Brenciu și o concurentă X Factor! Ce replici spumoase au schimbat cei doi?

Sursa foto Antena 1

Ediția X Factor de vinerea aceasta aduce pe scena show-ului de la Antena 1 talente multe și diferite, dar și momente amuzante. Exuberantul Horia Brenciu își găsește nașul la replici haioase.

Neastâmpărat și plin de energie, juratul va fi uimit să audă cum o concurentă îl roagă să stea potolit, să se așeze pe scaun și să o lase să își prezinte numărul.„Așezați-vă”,
îi spune lui Horia Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, „vă rog nu vă rușinați. Stau oamenii serioși, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbați, nu aveți stare”, va continua aceasta cu zâmbetul pe buze.

Horia nu se la lăsa nici el mai prejos și va intra în acest joc al replicilor haioase. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri de la 20.30.

În aceeași ediție o concurentă de numai 16 ani va fi cu adevărat uimită să audă cum Delia îi spune că simte că anul acesta X Factor este la ea. Scena va fi locul de desfășurare pentru un moment aparte susținut de 11 adolescenți din București, care vor să cucerească show-ul și pe jurați cu un număr a capella.

Foarte diferită va fi prestația unei student de 23 de ani din Capitală care vinerea aceasta va miza pe un moment original de reggae. De la agricultură la muzică; așa s-ar rezuma traseul unui puști de numai 17 ani care va povesti la X Factor că îi place foarte mult să cânte pe câmp, acolo unde își însoțește tatăl de mic. Iar o melodie al cărei nume nu poate fi difuzat pe post va isca o discuție în contradictoriu între jurați și cei doi concurenți care o interpretează.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Cândva la "Mireasă pentru fiul meu", acum ar putea să participe la X Factor! O fostă concurentă face furori pe internet cu vocea ei

VIDEO / Horia Brenciu a pus ochii pe o concurentă de la X Factor! "Lăsaţi-ne singuri că avem ceva de discutat"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro