Diana de la „Insula iubirii” este însărcinată! Prima poză cu burtica de gravidă

+4 click pentru
galerie

Diana de la "Insula iubirii" este însărcinată! © Instagram

Diana de la "Insula Iubirii" a anunțat că este gravidă! Vestea cea mare a fost făcută pe pagina sa de Instagram.

„Când iubirea nu mai are loc în două inimi, se naște a treia. Bebe. Iubire. Mă simt împlinită,” a scris Diana pe pagina sa de Instagram, alături de poza pe care și-a făcut-o la burtica de gravidă.

Anunțul a venit la scurt timp după despărțirea de Aurel, pe care a finalizat-o cu un mesaj acid adresat bărbaților în relații.

De când Aurel a făcut public faptul că el și Diana și-au spus adio, fosta concurentă de la “Insula iubirii” a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect. Acum, însă, aceasta a împărtășit un mesaj tăios care pare menit fostului iubit.

Diana și Aurel au anunțat că formează un cuplu în direct, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”. Tot în direct a fost și anunțul despărțirii, făcut de Aurel în aceeași zi în care au răsărit și zvonuri despre acest subiect.

„Când ai găsit-o, fii fericit, pentru că sunt mulți bărbați care ori caută o astfel de femeie, ori au pierdut-o,” a scris Diana Constantin, pe pagina sa de Instagram.

Diana s-a remarcat la „Insula iubirii” prin atitudinea ei directă, care lasă loc de puține interpretări. Prin urmare, nu este surprinzător că a făcut public un mesaj atât de acid.

Diana Constantin a fost concurentă în sezonul al treilea al emisiunii „Insula iubirii”, difuzată pe Antena 1 și prezentată de Radu Vâlcan. La intrarea în competiție, a format un cuplu cu Ben, de care s-a despărțit pe parcursul emisiunii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro