Diana Dumitrescu a încercat să nu cedeze. Tatăl vedetei, în stare gravă: "Şi atunci plâng"

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, despre tatăl său © Instagram

Diana Dumitrescu a susţinut faptul că se consideră o persoană puternică, însă vin anumite momente, chiar şi în viaţa ei, când simte că nu mai poate şi îi vine să plângă încontinuu. 

Diana Dumitrescu a vorbit despre tatăl ei şi a specificat faptul că părintele său a trecut printr-o operaţie care l-a lăsat fără ambele picioare. Bărbatul suferă de diabet. Cu toate acestea, Diana Dumitrescu se consideră mai puternică decât mama sa, mai ales că viaţa a învăţat-o cum să reziste emoţional. 

Citeşte şi: Diana Dumitrescu, pregătită să devină mamă: "Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi"

"Tata are diabet şi şi-a pierdut ambele picioare. Eram singura care a plecat de acasă, de curând au plecat şi fraţii mei. Tata m-a ascultat şi l-am dus la spital. Când a ieşit din sala de operaţie m-a chemat pe mine, nu pe mama. Ştie că sunt mai puternică decât ea (n.r. - mama sa). Sunt un om bun, dar pot să fiu şi rece. Situaţia este de aşa natură. Uneori, când simt că nu mai pot, încep să plâng şi chiar plâng încontinuu. M-am întrebat de ce nu s-a vindecat operaţia tatălui meu", a spus Diana Dumitrescu într-o emisiune TV.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro