Diana Dumitrescu confirmă divorţul de Ducu Ion. Ce spune actriţa despre despărţirea lor

Vestea divorţului Dianei Dumitrescu şi a lui Ducu Ion a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi iubesc şi au crezut în relaţia lor. Deşi mulţi se aşteptau să fie doar o bârfă, din păcate este crudul adevăr. Cei doi au depus deja actele de divorţ, după nici 4 ani de căsnicie, iar despărţirea a fost confirmată de actriţă.

"Da, este adevărat, ne-am despărţit! Am depus actele de divorţ. Am luat împreună decizia de a ne despărți, motivele ne aparțin și nu vrem să vorbim despre ele.  Preferăm să nu spunem nimic, este alegerea noastră de a ne păstra intimitatea. Suntem în relații foarte bune, vorbim la telefon. Sper ca și colegii din presă să ne respecte decizia și faptul că nu vom mai da o altă declarație pe acest subiect", a spus Diana Dumitrescu pentru Acasă TV.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit în 2009. Primele semne ale destrămării relaţiei lor au apărut în urmă cu câteva luni, când actriţa a îngrijorat pe toată lumea cu postările deprimante de pe blogul personal. Se pare însă că zarurile au fost aruncate luna trecută când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, lucru pe care Ducu Ion l-a şi făcut. În timp ce actriţa se întreba dacă a luat decizia corectă, tânărul producător a plecat în vacanţă alături de prieteni.

Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro