Diana Munteanu vorbeşte despre sarcină: "Mi-ar plăcea fetiţă"

foto: facebook

Diana Munteanu pare că a înflorit după divorţul de Claudiu Niculescu. Vedeta s-a reîntors la prima ei dragoste, televiziunea, şi îşi împarte viaţa între carieră şi fiul ei în vârstă de 8 ani, David. Vedeta spune că este singură, dar nu exclude posibilitatea să devină din nou mămică, deşi nu într-un viitor foarte apropiat.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", Diana Munteanu a vorbit deschis despre despărţirea de fotbalistul Claudiu Niculescu. Frumoasa blondă a spus că au rămas în relaţii civilizate, aşa cum este normal, de dragul băieţelului lor, David.

"Avem o relaţie normală şi foarte bună. Mi se pare normal să fie aşa", a declarat Diana Munteanu la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Prezentatoarea emisiunii "Ham Talent" a spus că momentan nu se pune problema să devină din nou mămică, pentru că nu are un iubit. Aceasta a spus că-şi doreşte alături un bărbat inteligent şi cu simţul umorului: "Deocamdată nu se pune problema, pentru că nu am cu cine. La un moment dat, am discutat despre asta şi voiam un frăţior. Niciodată nu m-am ghidat după ceva anume, dar bărbatul de lângă mine ar trebui să fie unul "mobilat la mansardă" şi cu simţul umorului. Nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Îmi asum totul, cu bune şi cu rele. Momentan, nu există nimeni în viaţa mea. Nu ştiu dacă mă mai mărit în viaţa mea sau dacă o să mai fac copii, dar niciodată să nu spui niciodată. Deocamdată nu se pune problema, pentru că nu am cu cine. La un moment dat, am discutat despre asta şi voiam un frăţior. Dar, mi-ar plăcea o fetiţă".

Diana Munteanu a divorţat de Claudiu Niculescu, anul trecut, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au un copil. În prezent, vedeta este implicată în proiecte de televiziune.

Citeşte şi:

A văzut moartea cu ochii! Diana Munteanu, la un pas de înec la "Splash! Vedete la apă": "M-am speriat foarte tare! "

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe, în juriul emisiunii „Ham talent”! Pepe: "Dragostea animalelor este maximă și necondiționată!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro