Diana şi Aurel, foşti concurenţi la "Insula Iubirii", din nou împreună? "Vai, mulţumim!"

+3 click pentru
galerie

Diana şi Aurel © Instagram

Au format un cuplu timp de câteva luni, apoi au spus că au decis să se despartă. Diana şi Aurel, foşti concurenţi la "Insula Iubirii" îşi mai dau o şansă? Tânărul recunoaşte că le stătea bine împreună.

Diana şi-a postat recent pe reţelele de socializare o fotografie cu ea. Comentariile şi like-urile au apărut rapid, însă nu doar pentru ea, ci şi pentru Aurel. Un internaut i-a spus fostei concurente la "Insula Iubirii" că e frumoasă alături de Aurel.

"De ce nu mai pui poze cu Aurel? Sunteți frumoşi împreună 😘", este comentariul primit de Diana de la "Insula Iubirii". "Vai. mulţumim", a venit imediat răspunsul lui Aurel. Sunt mulţi oameni care nu au crezut în relaţia lor, dar şi persoane care au spus că se potrivesc. Rămâne de văzut dacă cei doi foşti concurenţi la "Insula Iubirii" încă mai formează un cuplu. 

Aurel şi Diana sunt foşti concurenţi la "Insula Iubirii". Cei doi au mers fiecare cu o altă persoană în Thailanda, ambele relaţii sfârşind după revenirea în ţară. Aurel şi Diana s-au îndrăgostit unul de celălalt la câteva luni după experienţa "Insula Iubirii" şi au anunţat că formează un cuplu fericit. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro