Dietă de vedetă! Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul care o ajută să arate la 45 de ani ca la 20

Dietă de vedetă! Anca Ţurcaşiu a intrigat pe toată lumea cu felul uimitor în care arată la 45 de ani. Cântăreaţa le poate face invidioase cu silueta ei şi pe tinerele de 20 de ani, nu aşa!

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat chiar şi la 45 de ani. Cântăreaţa mărturiseşte că nu-i uşor şi că face sacrificii în acest sens. Printre acestea se numără un regim alimentar strict, îmbinat cu mişcare.

Genetic, actriţa spune că nu ar fi putut arăta aşa, deoarece mama ei are o conformaţie mai plinuţă, aşa că apelează la aceste strategii care dau rezultatele invidiate de femeile din toată ţara.

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare. Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru ziarulring.ro

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos care durează de 16 ani şi în timpul căruia a rezultat un băiat, în vârstă de 15 ani.

PUBLICITATE

Citeşte şi:


 A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro