VIDEO / Diferenţe de viziune între membrii juriului Eurovision - faza naţională! Moculescu nu ne dă nicio şansă, Randi este optimist. Primul scandal, la un pas de izbucnire?

Nici nu a început bine Eurovisionul 2016 - faza naţională, că au şi început controversele. Diferenţa de viziune a generaţiilor se face simţită şi în competiţia muzicală şi naşte tensiuni. Randi a vorbit despre diferenţele de opiniei dintre el şi Maestrul Horia Moculescu.

Randi a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal" despre şansele pe care România le are să ajungă direct pe primele locuri ale competiţiei Eurovisionului 2016.

Artistul a mărturisit că deşi maestru Horia Moculescu spune că România nu va reuşi niciodată asta din cauza jocurilor geo-politice.

Pe de altă parte, Randi spune că el crede că România are şanse să intre în primele trei locuri la Eurovision dacă merge cu o piesă foarte bună, considerând că dorinţa publicului este mai puternică decât orice joc geo-politic.

"Domnul Moculescu spune că nu avem nicio şansă să ajungem în top 3, pentru că sunt jocuri geo-politice. Dar eu cred că o piesă cu adevărat puternică poate s-o facă. Cucereşte publicul şi ei votează în funcţie de ceea ce le place", a declarat Randi, unul dintre membrii juriului Eurovision - faza naţională, la "Star Matinal", de la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro