Din faţă - femeie însărcinată, din spate - fotomodel. Anca Serea, o viitoare mămică ce face marcaj strâns manechinelor

Anca Serea este însărcinată în opt luni, dar băgăm mâna în foc că dacă o să o vezi pe stradă o să o confunzi mai degrabă cu un fotomodel.

Soţia lui Adi Sînă are o sarcină uşoară ce îi permite să fie extrem de activă şi mai are un motiv de bucurie. Viitoarea mămică nu a luat prea multe kilograme în plus aşa că poate să poarte în continuare haine mulate care îi vin de minune, iar mărturie stă imaginea de mai jos. "Cu burtica la plimbare. Asta înseamnă fericire!", a scris aceasta în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul său de socializare.

Anca Serea a reuşit să îşi impresioneze admiratorii care i-au făcut o serie de complimente. "Eşti superbă. Să ai în continuare o sarcină uşoară", a fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Adi Sînă şi Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar caracteristica care le-a definit atât relaţia, cât şi personalităţile a fost eleganţa de care au dat mereu dovadă. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu anul trecut.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Anca Serea şi-a învins o mare teamă: "Sunt într-o perioadă mai sensibilă!"

Adi Sînă a spus toate detaliile despre sarcina Ancăi Serea! Cum se simte soţia lui şi când va naşte

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro