Din leu a ajuns pisicuță! Un celebru interlop stă sub papuc! Nu mișcă-n front! I-a dat de l-a cumințit de tot!

Este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi de la noi, dar, acum, pare să se fi liniștit. Iar motivul pentru care nu mai ”calcă strâmb” este legat de iubita lui, o ”nucă” mai tare decât s-ar fi așteptat careva.

Escapadele sentimentale ale lui Dan Cioară au făcut furori de-a lungul vremii, celebrul interlop făcând deliciul publicului prin aparițiile sale cu diverse doamne sau domnișoare mai mult sau mai puțin cunoscute publicului larg.

Dar, pare-se, în aceste momente, lucrurile acestea sunt istorie. Motivul? Actuala lui iubită, o tânără pe nume Silvia, a reușit să îl ”pună la colț” și să îl transforme în ”băiat de casă”. Mai exact, spun apropiați de-ai lui Dan Cioară, relația pe care o are acum l-a transformat total pe acesta.

”Ce spune ea, e literă de lege. Adică el nu mai umblă pe unde apucă, nu mai aleargă după femei, pare să fi devenit băiat cuminte. De altfel, mai tot timpul și-l petrece în compania Silviei, merg împreună la toate evenimentele și petrecerile la care este el invitat, o prezintă tuturor amicilor”, ne-a spus un apropiat de-al interlopului, surprins de comportamentul schimbat al acestuia.


Mai mult, ne-a spus sursa citată, Dan Cioară pare să își fi dat seama că Silvia este jumătatea lui, cu atât mai mult cu cât ea este singura femeie care a avut răbdare cu el și a așteptat să se potolească după ce a ieșit din arest și de la închisoare. De altfel, ea l-a vizitat înclusiv în momentele în care acesta era în arest sau în penitenciarul Rahova. Mai mult decât atât, puștoaica i-a cerut, spun sursele noastre, să fie lăsată să locuiască în apartamentul interlopului în perioadele în care el nu avea vreo altă iubită ”în vizită”. Acum însă, ea s-a mutat definitiv la el acasă, nemaiexistând nicioa altă femeie care să îl viziteze pe interlop.

Citește și:

Se distrează ca bătrânii! Imagini incredibile cu Tina, fosta iubită a lui Dan Cioară

Despărțire-șoc în showbiz! ”Când am aflat ce făcea în Spania, am înnebunit”

Dan Cioară și Tina, un cuplu mai mult decât ”deschis”! S-au pozat, goi, în timp ce se iubeau! Imagini INCREDIBILE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro