Din păcate, o veste GROAZNICĂ pentru Denisa! Ce au constatat medicii și cum problemele ei devin mai grave ca niciodată

+4 click pentru
galerie

Problemele de sănătate ale Denisei par să se acutizeze pe zi ce trece. Iar asta pentru că, pare-se, o procedură medicală extrem de dificilă, luată în calcul până acum, a devenit, pentru vedetă, un vis imposibil.

Mai exact, până acum, cu toții sperau la o minune. Iar acea minune, în cazul Denisei, ar fi fost, de fapt, un transplant shepatic care, evident, să îi înlocuiască organul distrus de boala cumplită de care suferă. Cu toate acestea, de curând, medicii au ajuns la o concluzie mai mult decât tristă pentru Denisa. Mai exact, ideea transplantului a fost scoasă, complet, din discuție, cel puțin pentru o lungă perioadă de acum înainte. ”Nu se poate face transplantul, este imposibil. Am discutat cu cei mai buni specialiști din țară și, cu toții, ne-au spus același lucru: ea trebuie să se vindece de restul afecțiunilor de care suferă, iar apoi să se înscrie pe lista pentru transplantare, altfel nu își are sens. Acum, dacă i se face transplant, chiar că nu mai are nicio șansă”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Densei Răducu.
Cu toate acestea, mediii au grijă ca Denisa să rămână cât mai optimistă și să își continue tratamentele care îi oferă o șansă de vindecare.
”Denisa le-a spus, clar, că este optimistă. Dar a făcut un apel important la ei. Mai exact, le-a spus <<Nu mă judecați după cum arăt, eu sunt aceeași Denisa, cea pe care o știți. Și sunt mai optimistă ca niciodată>>. M-a impresionat până la lacrimi ceea ce a spus”, ne-a dezvăluit apropiatul familiei Denisei.
Denisa Manelista, apel pentru amici: ”Rugati-vă pentru mine”
”Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista în urmă cu ceva vreme, pe când începuse și tratamentul homeopat.
Denisa are o șansă, dar o costă 100.000 de euro! Ce trebuie să facă artista, de urgență, pentru a-și salva viața
Astfel, zi de zi, Denisa a băut sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și spera la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Cu toate acestea, din păcate, lucrurile, de atunci, s-au înrăutățit vizibil, iar acum Denisa mai este doar o umbră a frumoasei tinere care impresiona lumea cu vocea și cu chipul ei.

De ce nu poate Denisa să plece în Cuba la propunerea sexy-impresarei Anamaria Prodan! Declarații EXCLUSIVE

Acum însă, pare-se, Denisei i s-a ivit o nouă șansă, un medicament cu rezultate senzaționale, extrem de scump și de greu de procurat și care reprezintă ultima ei ocazie de a se însănătoși.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro