Din păcate, veste tristă! Ce fac, acum, rudele Denisei Manelista

+20 click pentru
galerie

Denisa si sora ei sunt extrem de apropiate

Starea de sănătate a Denisei Manelista pare săf ie din ce în ce mai gravă, vedeta lumii muzicii lăutărești fiind, în aceste momente, țintuită la pat, luptând cu o boală cumplită, aceeași care a răpus-o pe Ileana Ciuculete sau pe soția lui Florin Salam.

După ce, în ultimele săptămâni, Denisa Manelista a fost supusă mai multor intervenții medicale de urgență, făcute de medicii care se chinuiesc să îi salveze viața, acum problemele vedetei par să devină din ce în ce mai serioase. Așa că, medicii au recomandat ca, cât de curând, Denisa să îi aibă alături pe toți cei apropiați ei, starea ei de sănătate fiind una critică. Așa că, cei care, de-a lungul ultimei perioade, au tot avut grijă de artista care a impresionat România cu talentul și cu frumusețea ei, i-au chemat rudele pentru a sta la căpătâiul vedetei. Mai mult, ne-au dezvăluit surse apropiate Denisei, urmează să ajungă în România și sora vedetei, Corina Gabrierla, stabilită de ani buni în Italia și care, ne-au explicat prietenii cântăreței, este extrem de apropiată de frumoasa vedetă. ”Vor veni, zilele acestea, toate rudele ei. De la Drăgășani, din Italia, de unde mai sunt. Poate o va ajuta să își revină din boală, poate va lupta mai cu putere”, ne-a spus sursa citată.


De curând, s-a constatat că artista are varice esofagiene, lucru care, evident, este extrem de grav, necesitând intervenția medicilor în regim de urgență. De altfel, aceasta nu este singura intervenție făcută de medici în ultima vreme pentru a-i salva viața Denisei. Ea a avut nevoie de o puncție pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriașă. Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă.
De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro