Din păcate, vești proaste! Problemele Denisei Manelista sunt mai grave decât se credea / Dezvăluiri EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

După ce, de-a lungul ultimelor săptămâni, starea de sănătate a Denisei Manelista părea că se îmbunătățește, medicii au ajuns, din păcate, la o concluzie dură: chiar dacă vedeta se simte mai bine, este încă, departe, de vindecare. Motiv pentru care i-au făcut o serie de recomandări care au provocat lacrimi.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse foarte bine informate, Denisa Manelista a fost, de curând, la un control medical, iar acolo nu a primit veștile pe care și le-ar fi dorit ea, sau oricare dintre amicii săi. Mai exact, pare-se, medicii i-au spus că sunt vizibile progresele făcute din punct de vedere medical, doar că, din păcate, nu sunt suficiente. Mai mult, i-au recomandat doctorii, mai cu jumătate de gură, nu ar fi deloc rău să meargă, din nou, în Austria, pentru a vedea care sunt cele mai bune soluții pentru tratamentul de care are nevoie.
Evident, Denisa, după ce i-a ascultat cu atenție, le-a replicat că este dispusă să le asculte sfaturile și că va face, din nou, un drum până la Viena. Iar acolo, dacă îi va asculta pe medicii care o tratează, ar putea fi subiectul unui tratament experimental care, până acum, a avut rezultate spectaculoase.
Denisa Manelista, apel pentru amici: ”Rugati-vă pentru mine”
”Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.
De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro