Divorţ cu parfum de scenariu? Marcel din nou naş alături de fosta soţie!

Despărţiţi, dar împreună. La o săptămână de la divorţ, Marcel Toader şi fosta soţie sunt din nou naşi de botez. După eveniment, fosta vedetă TV îşi ia vacanţă, iar soţul ei studiază ofertele primite de la televiziuni.

Şi-au spus vorbe grele la televizor, dar nu se pot rupe unul de celălalt.  Marcel şi fosta lui soţie se pregătesc din nou de chef. “Botezul va fi sâmbătă, iar eu şi Marcel ne-am ocupat de pregătiri ca şi la botezul Dianei Bişinicu. El a cumpărat ce a trebuit pentru botez, eu am achiziţionat doar ce trebuie la mirul copilului, la băiţa de a doua zi. Plus că eu am comandat lumânările, sunt foarte frumoase, alb cu verde. Sper să iasă aşa cum mi-am dorit eu", a declarat fosta vedetă TV pentru Wowbiz.
Frumoasa brunetă neagă că ar mai păstra legătura cu fostul soţ, dar cine o crede: "Nu am vorbit absolut nimic cu Marcel, nu am ce să vorbesc cu el şi nici nu voi vorbi. Dacă el vrea să-mi spună ceva, e problema lui, pe mine nu mă interesează. Gata, viaţa merge mai departe”, ţine ea să precizeze.
Vedeta are planuri mari şi pentru această vară. Istovită după atâtea apariţii TV, naşa zboară peste Ocean. "Mă duc să-mi fac paşaportul, sper să obţin viza, pentru că vreau să plec o lună din ţară. Merg să mă recreez cu prietenii mei. Destinaţia e secretă", a mai spus ea pentru Click. În tot acest timp, Marcel se va concentra asupra ofertelor primite de la televiziunile din România. Se spune că Antena 1 îl ofertează pentru a fi noul Burlac.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro