Dj Harra se iubeşte cu beizadeaua Călăraşului?

+3 click pentru
galerie

Dj Harra, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută de mai multe ori  în compania unui tânăr în vârstă de 25 de ani. Se pare că bruneta ştie cum să îşi aleagă pretendeţii pentru că tânărul este plin de bani.

Celebra dj-iţă care mixează în sânii goi este mai tot timpul prinsă cu muncă, însă îşi face timp şi pentru dragoste. Tânărul pe lângă care Dj Harra se perindă mai toată ziua se numeşte Denisse Ariciu. Acesta este nimeni altul decât odrasla unor oameni de afaceri din Călăraşi. Denisse este cunoscut ca şi Beizadeaua Călăraşiului pentru că, în 2010,  trei tineri au fost răniţi de ski-jetul tânărului pe braţul Borcea al Dunării. Aceştia au ajuns în stare gravă la spital. Doi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti, iar unul a fost internat la spitalul din Călăraşi.

Părinţii lui Denisse sunt persoane respectabile, care deţin în proprietate mai multe spaţii comerciale din Călăraşi, pe care le închiriază diverşilor comercianţi. Denisse Ariciu este o vedetă locală, fiind recunoscut ca o fire rebelă şi nonconformistă. Tânărul face furori în oraş la volanul maşinilor de lux pe care le deţine şi chiar este un pasionat al vitezei. Acesta deţine de curând şi o cafenea din centrul Bucureştiului într-o zonă de fiţe, unde Dj-iţa şi-a făcut un obicei de a merge.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro