VIDEO / Dj Sava o păţeşte din nou? După Misha, Raluka plănuieşte să renunţe la scenă pentru a deveni mămică

foto: facebook

Dj Sava o păţeşte din nou? După ce în urmă cu doi ani acesta a fost nevoit să renunţe la colaborarea cu Misha, pentru că aceasta urma să devină mămică, se pare că şi actuala lui colegă, Raluka, plănuieşte acelaşi lucru. Artista a mărturisit că are o relaţie de 3 luni şi că se gândeşte serios să aducă pe lume doi copilaşi.

Raluka este împlinită nu numai pe plan profesional, ci şi personal. Colega lui Dj Sava a dezvăluit că de 3 luni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, care se pare că i-a dat curajul să viseze la o viaţă de familie şi la a deveni mămică. Tânăra a mărturisit că se simte pregătită pentru a aduce pe lume un copil, mai ales că are experienţă în acest sens.

"Nu-l ţin ascuns tocmai (n.r. pe iubit). Suntem împreună de aproximativ trei luni şi cred că am ieşit cu el peste tot. Adică, dacă-l ţineam ascuns credeţi-mă că nu-l vedeaţi, îmi era foarte uşor să fac asta, dar nu ţin ascuns pe nimeni şi mai ales pentru că are un copil. Sunt super ataşată de copilul lui.  Am experienţă cu copiii pentru că nepoţelul meu este de-o vârstă cu el şi vreau să spun că mă căpiază, mă aleargă încontinuu, m-am obişnuit şi cu copilul lui sunt la fel. Am declanşat acest sentiment matern, cred că na... ca orice altă femeie, până la urmă am 26 de ani, mi-a cam venit momentul, dar simt că ar trebui să mai aştept un pic pentru că nu ştiu dacă aş fi în stare în momentul ăsta să am grijă de el 100% şi îmi doresc să am eu mai multă grijă de el decât să aibă bona sau mama sau... Adică îmi doresc să mă implic foarte tare în viaţa viitorilor mei copii pentru că vreau să am mai mulţi", a declarat Raluka pentru "Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

Raluka, la un pas să-şi piardă vocea! Ce sacrificiu ar trebui să facă artista pentru a se salva

VIDEO / IMAGINI NEMAIVĂZUTE din trecutul Ralukăi! Cum arăta la doar câteva luni de viaţă, în braţele mamei sale

A.E.D.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro