DJ Wanda a luat lecţii de înot

+5 click pentru
galerie

DJ Wanda la piscina

Celebra DJ Wanda se pregăteşte intens pentru vară şi şi-a propus să înveţe să înoate pentru a face o figură cât mai frumoasă pe litoral. Deşi ştie să se dea cu placa, cu parapanta şi pare să nu aibă nici o frică, DJ Wanda recunoaşte că are o mare „scăpare” printre abilităţile ei: habar n-are să înoate.

 „Nu ştiu să înot, dar iau acum lecţii”, spune artista. Mai mult, recunoaşte vedeta, se şi teme de apă. „Anul trecut, la mare, cinci bărbaţi au încercat să mă arunce în apă. Atât de tare m-am împotrivit încât nu au reuşit să mă arunce în apă, m-au udat un pic pe glezne”, a mai spus frumoasa DJ-iţă.

Prima lecţie de înot pe care a luat-o Wanda a reuşit însă să o facă să nu mai tremure când vine vorba de apă, iar instructorul de înot a fost încântat de cât de repede prinde vedeta mişcările. Probabil, în această vară, DJ Wanda va reuşi să se transforme într-o adevărată sirenă pe litoral, iar înotul se va transforma în noua ei pasiune, urmând să impresioneze la malul mării nu numai cu sex-appeal-ul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro