DJ Wanda a primit diagnosticul medicilor! Cu ce boală se confruntă vedeta: ”E vorbă despre...”

+2 click pentru
galerie

DJ Wanda © Sursa foto: Facebook

DJ Wanda trece printr-o perioadă grea a vieții ei, iar starea ei de sănătate nu este deloc una bună. Vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a afla cu ce boală se confruntă.

Vedeta susține că este puternică, deși se confruntă cu o boală rară, mai ales în România. DJ Wanda a fost în Turcia unde a făcut niște analiza amănunțite și a primit un diagnostic din partea medicilor.

”Îmi dau seama cât de important este să ai la tine sufletul, mi-a zis Andreea de multe ori. Sunt puternică. Am multe de povestit și nu vreau să trec atât de simplu și atât ușor peste perioada asta. Parcă eram într-o croazieră la hotel. Cu ce mă lupt e mult de luptă. E vorbă despre o boală cronică. Nu e ceva simplu. E o boală destul de rară.”, a declarat DJ Wanda în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin este alături de DJ Wanda și o sprijină și o încurajează de fiecare dată, iar vedeta apreciază enorm lucrul acesta. ”Știe acum diagnosticul și știe acum de ce tratament are nevoie. E o boală cronică. Să nu știi ce ai nu e deloc confortabil. Măcar să știi.”, a declarat Andreea Marin.

Pe 3 octombrie, DJ Wanda a anunţat pe reţelele de socializare că a plecat în Turcia ca să facă mai multe investigaţii medicale. Toate astea, după ce în România, vedeta nu a primit un diagnostic clar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro