Dj Wanda arată tot ce are mai frumos la "Splash! Vedete la apă"

Dj Wanda are un corp de invidiat. Nici prin cap nu ţi-ar putea trece că frumoasa brunetă are 37 de ani. Invitată la show-ul Antenei 1, "Splash: Vedete la apă", vedeta şi-a expus picioarele perfecte.

Dj Wanda arată incredibil în costum de baie şi ştie acest lcuru: "La 37 de ani mă simt mai bine ca niciodată şi nu mi-a fost teamă să mă dezbrac şi să fiu filmată doar în costume de baie. Unii imi spun că am un corp aproape perfect şi că arăt mai bine decât multe domnişoare de 18 ani, însă lumea trebuie să ştie că totul se obţine prin sacrificii şi antrenament".

Aşadar, principala provocare a artistei nu a fost expunerea în costum de baie, ci învingerea fobiei de apă. Dj Wanda a trecut cu brio de probe şi are toate motivele să fie mândră de prestaţia sa: "Eu nu am înotat până acum pentru că mi-a fost frică de apă. Am făcut multe lucruri grele şi ieşite din comun în viaţa mea; sunt o femeie curajoasă, însă acest show chiar mi-a testat limitele. A trebuit să învăţ să înot, pentru ca apoi să sar de la trambulină. Nu pot să vă descriu ce a fost în sufletul meu, cât de mult m-am luptat ca să reuşesc să sar şi să nu mă fac de minune. A fost o competiţie cu mine însămi, pentru a-mi demonstra că nimic nu este imposibil."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro