Dj Wanda, mărturii sincere despre viaţa amoroasă: "Am fost și înşelată, am și înșelat!"

Dj Wanda a trecut printr-o perioadă grea şi a avut probleme serioase de sănătate. Cântăreaţa a fost la un pas să rămână paralizată din cauza pasiunii sale pentru sport, iar medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor sale de recuperare.

Cu toate acestea, Dj Wanda a avut voinţă şi a luptat pentru a se vindeca. A simţit pe pielea ei că sportul în exces dăunează grav sănătătii şi se putea întâmpla chiar o tragedie pentru că nu a știut când să spună stop antrenamentelor solicitante.

„Sunt bine acum, am avut o semi-pareză pe partea stângă și am luptat foarte tare și pană la urmă sunt mai bine decât am fost înainte. Cauza a fost snowboard, maratoane, o problemă de sănătate ignorată. Dintr-o hernie simplă am făcut o hernie dublă. Practic, un disc a spart alt disc și în felul ăsta s-a făcut harcea parcea. Doctorul meu, Cristescu, a spus clar că sunt un caz nemaipomenit pentru că de obicei oamenii își revin foarte târziu, însă eu am muncit foarte mult. în fiecare zi la bazin, kinetoterapie și la 6 luni de la operație pot să și alerg.

Oricum ar fi trebuie să am grijă și în niciun caz nu voi mai face excesele pe care le-am făcut înainte, adică să alerg 40 de km într-o sg zi sau să mă pregătesc ani de zile la rând..o să am grijă să trec peste perioada asta zbuciumata. Acum sunt foarte bine, sunt ok. Pot să port și tocuri, dar în seara asta sunt la pupitru așa că mi-am luat o pereche de pantofiori comozi. Am voie să fac de toate, să sar pe canapea în sus și în jos, nu-i o problemă asta”, a spus Dj Wanda, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Bruneta a vorbit şi despre viaţa ei amoroasă şi a mărturisit că a fost înşelată.

„Cred că orice femeie, oricât de frumoasă, este rănită. Am fost și inselată, am și înșelat, asta-i viața, ce să facem? Dacă nu mai merge, eu cred că nu trebuie să stai într-o relație, nu trebuie să faci compromis cu nimic. Nu mai merge, următorul/următoarea”, a mai spus Dj Wanda.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Vrei să îţi faci un tatuaj? Dj Wanda îţi explică la ce ar trebui să ai grijă înainte de a lua o asemenea decizie

Dj Wanda vorbeşte despre bărbatul din viaţa ei! „Vreau un copil, dar...”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro