Dj Wanda, primele declaraţii după nuntă: ,,Mi-am ales rochia într-o singură zi''

+3 click pentru
galerie

Dj Wanda, primele declaraţii după nuntă © arhiva

Dj Wanda s-a căsătorit săptămâna trecută cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete în Londra. Vedeta a vorbit la Antena Stars despre cel mai important eveniment din viaţa ei. 

Invitată la Răi da Buni, Dj Wanda a vorbit despre evenimentul care a făcut-o cea mai fericită. Vedeta s-a căsătorit săptămâna trecută cu Karl Katavich şi a avut o nuntă aşa cum şi-a dorit din totdeauna: ,,Am avut 40 de invitaţi cu tot cu domnişoarele de onoare care erau 4. Puteam să invităm 100, dar au fost cei mai apropiaţi... Am plecat la pub-ul din faţa casei noastre. Nu ne-au lasat cu muzică, dar acolo ne-am simţit cel mai bine şi acolo a fost dorinţa noastră încă de la început''.

Vedeta nu a stat pe gânduri atunci când a venit vorba de rochie. A găsit ce şi-a dorit fără să caute prea mult. Totuşi, aceasta a valorat o sumă destul de mare, după cum afirmă artista. ,,Mi-am ales rochia într-o singură zi, am intrat în primul magazin, am ştiut exact ce vreau, de unde vreau. Doi designeri incredibili din Africa de Sud mi-au adus mai multe rochii, am zis că o vreau pe aceea, a avut 15 kg. Trebuia o cutie specială. Am ştiut de la început că va fi foarte scumpă'', a spus Dj Wanda pentru Răi da Buni. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro