Doar apropiaţii îi vedeau aşa. Acum au o relaţie, dar puţini ştiu cum se comportau Ionuţ Ghenu şi Lora pe vremea când nu-şi recunoşteau relaţia

Lora şi-a asumat în urmă cu câteva luni relaţia amoroasă pe care o are cu Ionuţ Ghenu. De atunci şi până în prezent, cei doi nu se mai feresc de gura lumii şi îşi expun dragostea în văzul tuturor.

Pentru Lora şi Ionuţ Ghenu zicala conform căreia de la prietenie la iubire este doar un pas se aplică cu brio. Chiar dacă îi era doar manager, cântăreaţa nu ezita nici la vremea respectivă să se pozeze alături de el, extrem de zâmbitoare.

Probabil faptul că petreceau încă de pe atunci foarte mult timp împreună a făcut-o pe Lora să se simtă în largul ei alături de Ionuţ şi de aici apropierea pe care o sesizăm în imaginea de mai jos. "Pe vremea când nu înţelegeam de ce ne spune lumea că ne potrivim!", a scris Lora pe pagina unui site de socializare.

Laura Petrescu este din Vaslui şi este cunoscută sub numele de scenă Lora. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. Ea a fost căsătorită timp de doi ani şi jumătate cu actorul Dan Badea. Ulterior, ea a început o relaţie cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

FOTO / Oare iubitul nu e gelos!? Lora, apariţie de infarct pe reţelele de socializare! A îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a etalat posteriorul bombat!

Lora şi iubitul ei au fugit din Bucureşti! Unde îşi trăiesc povestea de iubire

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro