Doar un tată poate înțelege ce se petrece în sufletul lui! Vezi cum s-a manifestat Florin Salam după ce s-a născut fiica lui și a Roxanei Dobre

+2 click pentru
galerie

Florin Salam este, de câteva săptămâni, în culmea fericirii. Și are și de ce! Iubita lui, focoasa Roxana Dobre i-a născut cel de-al treilea copil, o fetiță perfect sănătoasă, Jacqueline Maria. Iar acest lucru l-a arătat, din plin, cu ocazia unei petreceri la care a fost invitat să cânte.

La o paranghelie la care Florin Salam a fost ”piesa de rezistență”, artistul a avut un moment în care i-a făcut pe toți cei din jur să înmărmurească de emoție. Trecuseră doar câteva zile de când Roxana Dobre, iubita lui, o adusese pe lume pe Jacqueline Maria, iar cântărețul era încă sub influența momentelor de fericire trăite în clipa în care și-a văzut fetița care a fost notată cu 10 de medicii care au asistat-o la naștere. Așa că, în mijlocul petrecerii, Florin a compus câteva versuri, pe loc, de-a dreptul uluitoare.

”Când s-a născut Maria mea / Nu e alta ca și ea / Și mi-am adus aminte / Cum eram mai înainte / Când s-a născut Maria...”, sunt versurile care i-au făcut pe cei din jurul manelistului să aplaude din toată inima, evident mișcați de dragostea pe care o simțea manelistul și pe care o împărtășea cu ei.

Și, pentru că Salam își iubește la fel de mult copiii, i-a dedicat și fetei sale cele mai mari, Betty, câteva versuri: ”Betty este faima mea /(...)/ Ea mi-a dat putere să pot să cred în Doamne-Doamne/ Și astăzi am prins putere”.
Versurile compuse de Salam i-au mișcat atât de mult pe cei din jur încât unul dintre ei s-a apropiat de manelist și, strcurându-i o sumă consistentă în mână, a început să îi dea dedicații. Dar, culmea, toate în cinstea manelistului și ale copiilor lui. ”Pentru Betty și Maria, ochii lui tăticu`, pentru mine care o să cânt despre familia mea cât sunt”, a fost dedicația pe care a primit-o Salam de făcut de la unul dintre invitații de la petrecere.


Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, joi, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citește și:

Prima apariție a Roxanei Dobre și a lui Florin Salam după ce au devenit părinți! Declarații în EXCLUSIVITATE

VIDEO / Florin Salam are cu ce se mândri! Betty, mesaj emoţionant la câteva ore de la lansarea videoclipului dedicat mamei sale

Florin Salam și-a luat fetele acasă! Imagini în premieră cu manelistul și Roxana Dobre, de la externare! ”Suntem foarte fericiți”!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro